Mehrshad.HO مدیر ارشد سایت وضعيت: آفلاين 5 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 504 امتياز: 122362 تشکر کرده: 106 تشکر شده 220 بار در 116 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
جمعه، 5 شهريور ماه ، 1389 09:02:09
موضوع مطلب:
دانشجو موجودیه که خیلی فکر می کنه عقل کل هست
هر چقدر هم بهش خوبی کنن بازم اعتراض داره و می گه کم است _________________ .
.
.
یاد بگیریم از تاپیک و یا ارسال مفید دیگران به جای تشکر لفظی از "دکمه تشکر" استفاده کنیم
sogol کاربر نیمه فعال سایت وضعيت: آفلاين 29 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 21 امتياز: 1860 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهران-آریاشهر
ارسال شده در:
جمعه، 5 شهريور ماه ، 1389 16:42:57
موضوع مطلب:
اول میشه بگین منظور از این سوال دقیقا چیه؟
دانشجو در دانشگاه یا موسسه ی پولکی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اگر اولی یه که اینجا اصلا دانشگاه نیست که توش دانشجویی وجود داشته باشه
اما اگر دومی باشه که یعنی دهنتو ببیندی و فقط پول بریزی تو جیب عوامل موسسه .
اگرم اعتراض کنی (دور از جون بچه ها ) اصلا آدم حسابت نمیکنن . باز اگرم بری وزارت علوم و اعتراض کنی ، همون عواملی که گفتم ، میرن یه خورده از پولایی رو که ازمون گرفتن میدن به اونا و باز دهن همه رو میبندن.
خب حالا اگه کسی مشکلی داره حرف بزنه تا ببینه من راست میگم یا نه.
christian کاربر رسمی سایت وضعيت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 196 امتياز: 18328 تشکر کرده: 8 تشکر شده 15 بار در 13 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 22:34:33
موضوع مطلب:
اگر بخواهیم جدی باشیم دانشجو وظیفهای جز تحقیق و تفحص در علوم مرتبط ندارد!
یعنی در خارج از کشور دانشجوها کلاس آنچنانی ندارند.
در یه سری مواقع اول ترم میرن سر کلاس و موضوع تحقیق رو میگیرن و ماهها روی اون موضوع تحقیق میکنند.
متأسفانه نهتنها در ایران این روش پیاده نمیشه که اگر بشه هم با اعتراض بسیار زیاد دانشجوها مواجه خواهد شد.
به نظر من دانشجو وظیفهاش تحقیق و جویای دانش بودن است. همانطور که از اسمش پیداست.
ضمن اینکه در یه سری از رشته مثل همین فناوری اطلاعات در خارج، اصلا دانشکدهای جداگانه دارند. یعنی اصلا جزء علوم کامپیوتر هم نیست.
و همینطور دروس پایهی کمتری دارند. اینجا حدود ۳۰ واحد ما باید دروس پایه رو بگذرونیم و حدود ۲۰ واحد هم عمومی در صورتیکه در خارج نهایتاً ۱۵ واحد ختم میشه و بقیه صرف دروس تخصصی میشه.
به هر حال امیدوارم افزایش کیفیت دانشگاه را شاهد باشیم
Rasool کابر فعال سایت وضعيت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 3345 تشکر کرده: 2 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
چهارشنبه، 14 مهر ماه ، 1389 23:52:51
موضوع مطلب:
پسرشو بگم یا دختر؟ _________________ حاضرم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم؛ تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم!
"دکتر علی شریعتی"
melika کاربر مورد تایید سایت وضعيت: آفلاين 4 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 315 امتياز: 19119 تشکر کرده: 1 تشکر شده 50 بار در 36 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
شنبه، 17 مهر ماه ، 1389 15:16:03
موضوع مطلب:
...!!جغد ها هرشب نشانم ميدهند (اميد)و گويند:
گنج معني بين ندارد گوشه ي ويرانه اي هم! _________________ !There is nothing either good or bad,But thinking makes it so!hehe
reza کمک یار سایت وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 198 امتياز: 20181 تشکر کرده: 31 تشکر شده 52 بار در 23 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 مهر ماه ، 1389 11:30:04
موضوع مطلب:
دانشجو در اينجا معني خاصي نداره مهمترين كار دانشجو دادن شهريه و گاهي چك كردن سايت دانشگاست اينجا درس خونا رو جدي نميگيرن اينجا تحقيق فقط ارسال اون به استاد مربوطه است و اينكه از كسي كپي كردي يا اينكه 200 تحقيق شبيه هم است اصلا معني نداره .خلاصه اينجا دانشجو معني خاصي نداره
bahare مدیر ارشد سایت وضعيت: آفلاين 8 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 184 امتياز: 1008320 تشکر کرده: 89 تشکر شده 46 بار در 28 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 25 مهر ماه ، 1389 13:15:14
موضوع مطلب:
از کاربران محترم تقاضا دارم در مورد بحث ها و صحبت های خود دقت کافی را داشته باشند در غیر اینصورت بنده شخصا این چنین نظراتی را حذف میکنم و اجازه ادامه نمیدهم.
موفق باشید _________________ قوانین سایت را بخوانیم و عمل کنیم . . .
reza کمک یار سایت وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 198 امتياز: 20181 تشکر کرده: 31 تشکر شده 52 بار در 23 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 25 مهر ماه ، 1389 14:14:15
موضوع مطلب:
خوب
دانشج يعني : انساني سرشار از اميد به اينده و اينده ساز كشور . وفردي تحقيق كننده و مخترع و مبتكر . دانشجو يعني رقابت براي كسب رتبه برتر علمي ....
اينا باشه كه ديگه خوبه !
Rasool کابر فعال سایت وضعيت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 3345 تشکر کرده: 2 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
دوشنبه، 26 مهر ماه ، 1389 13:49:38
موضوع مطلب:
mamad مي نويسد:
بهاره دو باره مطاب مرا حذف کردید؟ چرا؟ اولا من مانند انجمن ضد موسسه تان و زهرا و جاستین و رضا و دیگران بی ادبی نکردم.
mamad جان، انقدر تند نرو مصرفت میره بالا!
کجا ما بی ادبی کردیم؟! اصلا کجا ما جزو انجمن معترضین هستیم! _________________ حاضرم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم؛ تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم!
"دکتر علی شریعتی"
sosa کاربر جدید سایت وضعيت: آفلاين 2 آبان ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 117 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 2 آبان ماه ، 1389 03:26:49
موضوع مطلب:
[quote="Justin"][quote="mamad"]بهاره دو باره مطاب مرا حذف کردید؟ چرا؟ اولا من مانند انجمن ضد موسسه تان و زهرا و جاستین و رضا و دیگران بی ادبی نکردم.[/quote]
mamad جان، انقدر تند نرو مصرفت میره بالا!
کجا ما بی ادبی کردیم؟! اصلا کجا ما جزو انجمن معترضین هستیم![/quote]
راس میگه اینجادر اختیار یک گروهه
خودشون تاپیک میذارن خودشون جواب میدن بقیه رم حذف میکنن
فکردید حرفای مارو میذارن
bahare مدیر ارشد سایت وضعيت: آفلاين 8 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 184 امتياز: 1008320 تشکر کرده: 89 تشکر شده 46 بار در 28 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 2 آبان ماه ، 1389 10:08:27
موضوع مطلب:
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم طبق قوانین اینجا عمل کنید و هر کسی که نمیتونه خودش رو با این محیط وفق بده لطفا دیگه در این محیط تاپیک نذاره .
با تشکر
موفق باشید _________________ قوانین سایت را بخوانیم و عمل کنیم . . .