Ali کاربر نیمه فعال سایت
وضعیت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 3194 تشکر کرده: 10 تشکر شده 17 بار در 7 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 11:48:36 موضوع مطلب:
ببین زمانی که بایوس داره لود میشه دکمه F8 رو بزن
برو تو Safe Mode
بعد بالا میاد
برو یه ویروس هارو چک کن با آنتی ویروست
ایشالا دروست بشه _________________ کمال هم نشین در من اثر کرد
وگر نه من همان خاکم که هستم
mr-index کاربر مورد تایید سایت
وضعیت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 289 امتياز: 17409 تشکر کرده: 48 تشکر شده 80 بار در 47 پست
محل سكونت: SUMALI
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:30:52 موضوع مطلب:
سیستمتو باز کن
باتری بایوستو در بیار به مدت 10 دقیقه بیرون بزار تا تنظیماتش پاک بشه
بعد 10 min باتریتو جا بنداز و سیستمتو ببند
درست میشه _________________ حَـراج كرده ام ..
Bernard کاربر مورد تایید سایت
وضعیت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 290 امتياز: 20804 تشکر کرده: 20 تشکر شده 78 بار در 56 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:53:10 موضوع مطلب:
1.سيستم رو خاموش كن
2.پريز كيس رو از برق جدا كن.
3. درب كيس را باز كن كارت گرافيك و رم را يكبار از مادربرد جدا كن و دوباره نصب كن . (در هنگام نصب رم دقت كن دو ضامني كه دو طرف ZIF Socket هست با فشار رم به بالا برگردند و در جاي خود محكم شوند)
4.با فشار جزئي روي سوكت هاي پاور مطمئن شو كه از جاي خود شل نشده باشند.
5.سيستم رو راه اندازي كن.
نتيجش هم خبر بده تا در صورتي كه به راهنمايي بيشتر نياز داشتي .بحث رو پيگيري كنيم
موفق باشي
آخرين ويرايش توسط Bernard در تاريخ يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:55:13; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
وضعیت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 290 امتياز: 20804 تشکر کرده: 20 تشکر شده 78 بار در 56 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 13:04:46 موضوع مطلب:
RlxJ مي نويسد:
سیستمتو باز کن
درست میشه
اين روش كار هر كسي نيست . يكي از دوستان چندي پيش براي فراموش كردن پسورد ويندوز باتري رو باز كرد .ويندوز پياده شد. مشكلش شد 2تا . ويندوز عوض كردن رو ما به عنوان آخرين مرحله بايد در نظر بگيريم. باز كردن باتريبايوس ترجيحا بهتره فقط در مواردي انجام بشه كه مطمئن باشيم باتري خالي شده باشه كه يكي از نشانه هاش اينه به محض اينكه ويندوز بخواد بوت بشه سيستم ريستارت ميشه . اما اين دوستمون اينطور كه گفتن مانيتورشون از همون ابتدا چيزي نشون نميده
sad کاربر فعال تر سایت
وضعیت: آفلاين 16 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 104 امتياز: -4834 تشکر کرده: 3 تشکر شده 14 بار در 12 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 13:19:49 موضوع مطلب:
Bernard مي نويسد:
1.سيستم رو خاموش كن
2.پريز كيس رو از برق جدا كن.
3. درب كيس را باز كن كارت گرافيك و رم را يكبار از مادربرد جدا كن و دوباره نصب كن . (در هنگام نصب رم دقت كن دو ضامني كه دو طرف ZIF Socket هست با فشار رم به بالا برگردند و در جاي خود محكم شوند)
4.با فشار جزئي روي سوكت هاي پاور مطمئن شو كه از جاي خود شل نشده باشند.
5.سيستم رو راه اندازي كن.
نتيجش هم خبر بده تا در صورتي كه به راهنمايي بيشتر نياز داشتي .بحث رو پيگيري كنيم
موفق باشي
وضعیت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 289 امتياز: 17409 تشکر کرده: 48 تشکر شده 80 بار در 47 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 13:46:10 موضوع مطلب:
RlxJ مي نويسد:
Bernard مي نويسد:
RlxJ مي نويسد:
سیستمتو باز کن
درست میشه
اين روش كار هر كسي نيست . يكي از دوستان چندي پيش براي فراموش كردن پسورد ويندوز باتري رو باز كرد .ويندوز پياده شد. مشكلش شد 2تا . ويندوز عوض كردن رو ما به عنوان آخرين مرحله بايد در نظر بگيريم. باز كردن باتريبايوس ترجيحا بهتره فقط در مواردي انجام بشه كه مطمئن باشيم باتري خالي شده باشه كه يكي از نشانه هاش اينه به محض اينكه ويندوز بخواد بوت بشه سيستم ريستارت ميشه . اما اين دوستمون اينطور كه گفتن مانيتورشون از همون ابتدا چيزي نشون نميده
دوست من
من همچین اظهاری نکردم که امکان داره باتری بایوس خالی شده باشه
چون امکانش ضعیف هستش و باتری بایوس در صورتی که خالی بشه احتمال زیاد باید عوض شه و ناشی در خرابی اون هستش
من فقط گفتم این جور اشکال ها امکان داره از تنظیمات ستاپ باشه
و در آوردن باتری بایوس هم همچین کار شاقی نیست که کسی نتونه از پسش بر بیاد
و در کار ویندوز هم هییچ خللی نداره
که در صورت داشتن هم نهایت نصب ویندوز می شه
در مورد نصب ویندوز هم که شما به آخر موکولش کردین خدمتتون عارضم که اون در صورتیه که این مشکل به دفعات پیش بیاد و با هر بار نصب ویندوز وقت فرد گرفته بشه
نه مشکلاتی قبیل مشکل این دوستمون که الان دقیقا سه ساعته فقط نشسته تایپیکو چک می کنه که یکی یک راه حل اساسی بده
پس اگه مشکل با نصب ویندوز حل بشه نهایت تو یک ساعت کاش راه می افته و فایل هاشو هم می تونه با یه ویندوز بوتیبل از درایو سی خارج کنه
البته این فقط نظر من بود
و هنوز هم به دوستمون sad پیشنهاد می کنم تنظیمات ستاپ رو به حالت پیشفرض بر گردونه
مشکلت حل می شه و اگر نشد
یه بار دیگه کابل هاتو چک کن تا احتمال در اومدن نداشته باشن
و بگو که آیا سیستمت بوق تایید سالم بودن قطعات رو می زنه یا نه
881201024 کاربر مورد تایید سایت
وضعیت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 690 امتياز: 27890 تشکر کرده: 21 تشکر شده 110 بار در 64 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:11:00 موضوع مطلب:
می شه به منم كمك كنيد؟
تازگيآ با كامپيوتر كه كار می كنم بعد از چند دقيقه تصويرم می شه مانيتور سياه می شه اما كامپيوتر هنوز روشنه اگه آهنگ گذاشته باشم قطع نمی شه مجبورم برای كار كردن چندين با ريستارت كنم
خودم فكر می كنم از كارت گرافيكمه اما نمی دونم چی كار كنم؟ _________________ تنها چهار چیز غیر قابل برگشت است:جمله خارج شده از دهان، تیر رها شده از کمان،زندگی گذشته و فرصت های از دست رفته.
کاربرانی که برای این ارسال از sad تشکر کرده اند t00fan
وضعیت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 690 امتياز: 27890 تشکر کرده: 21 تشکر شده 110 بار در 64 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:30:54 موضوع مطلب:
sad مي نويسد:
نه بوق نمیزنه میشه کمکم کنید
يعنی پاورش روشنه؟
يعنی صدای روشن شدن فنش می شنوی؟
يعنی اون نوشته های اوليه رو نمی بينی؟
اگه اينجوريه به نظر من
نظر شخصی من
اين كه
مادر بوردت ايراد پيدا كرده
اگه مانيتورت سالم باشه
چون
يك بار هم اين اتفاق برامنم افتاد تلوزيونمون وصل به كامپيوتر
اون تصوير داشت اما مانيتور نداشت كه متوجه شديم مانيتور بوت نمی شه.
حال از سالم بودن مانيتور متمعن شو. _________________ تنها چهار چیز غیر قابل برگشت است:جمله خارج شده از دهان، تیر رها شده از کمان،زندگی گذشته و فرصت های از دست رفته.
sad کاربر فعال تر سایت
وضعیت: آفلاين 16 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 104 امتياز: -4834 تشکر کرده: 3 تشکر شده 14 بار در 12 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:33:16 موضوع مطلب:
Diana مي نويسد:
sad مي نويسد:
يعنی پاورش روشنه؟
اگه اينجوريه به نظر من
نظر شخصی من
اين كه
اگه مانيتورت سالم باشه
چون
حال از سالم بودن مانيتور متمعن شو.
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:39:13 موضوع مطلب:
sad مي نويسد:
Diana مي نويسد:
sad مي نويسد:
يعنی پاورش روشنه؟
اگه اينجوريه به نظر من
نظر شخصی من
اين كه
اگه مانيتورت سالم باشه
چون
حال از سالم بودن مانيتور متمعن شو.
یعنی مادربردم ایراد داره
صد درصد نمی شه گفت مادر برد
چون این ایراد از کار نکردن cpu هم می تونه باشه
و همچنین برق نرسوندن پاورت
اگه جدیدا سیستمتو دستکاری سخت افزاری کردی بگو تا شاید بتونیم کمکت کنیم البته اگه در حد سوختن سخت افزار نباشه
چون برای مثال امکان داره سی پی یوتو باز کرده باشی و خوب نتونستی درست جا بندازیش و ...
ضمنا اینکه سیستمت بوق نمی زنه رو اول می گفتی منم این همه به این باتری بایوس بند نکنم _________________ حَـراج كرده ام ..
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:50:09 موضوع مطلب:
sad مي نويسد:
نه دستکاری نکردم
سیستموتو مشکل سخت افزاری داره و اینم چیزی نیست که با راهنمایی بشه کمک کرد
به خدماتی ببرینش
البته قابل اعتماد باشه
و حواستون هم جمع باشه /. _________________ حَـراج كرده ام ..
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 14:58:52 موضوع مطلب:
Diana مي نويسد:
می شه به منم كمك كنيد؟
تازگيآ با كامپيوتر كه كار می كنم بعد از چند دقيقه تصويرم می شه مانيتور سياه می شه اما كامپيوتر هنوز روشنه اگه آهنگ گذاشته باشم قطع نمی شه مجبورم برای كار كردن چندين با ريستارت كنم
خودم فكر می كنم از كارت گرافيكمه اما نمی دونم چی كار كنم؟
سی دی ویندوز تو سی دی رام بزارین
ran
sfc /scannow
احتمال زیاد مشکلتون حل بشه _________________ حَـراج كرده ام ..
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 17:02:39 موضوع مطلب:
اگه دورو بر كسي دارين يه رم امانت بگير بذار رو سيستم ببين مشكل برطرف ميشه . در ضمن ممكنه پاورت نيمسوز شده باشه همون بلايي كه سر پاور قبلي خودم اومده بود.
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 17:06:09 موضوع مطلب:
در پاسخ به دوستي كه گفتن ايشون 3 ساعت تو تاپيك معطل اند بايد بگم كه سيستم ايشون مشكل سخت افزاري داره و تا اين مشكل بر طرف نشه امكان نصب ويندوز نيست. شايد شما مي تونيد بدون مانيتور ويندوز نصب كنيد _________________ ... این نیز بگذرد
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 17:25:21 موضوع مطلب:
Bernard مي نويسد:
اگه دورو بر كسي دارين يه رم امانت بگير بذار رو سيستم ببين مشكل برطرف ميشه . در ضمن ممكنه پاورت نيمسوز شده باشه همون بلايي كه سر پاور قبلي خودم اومده بود.
اگه منظورتون منم پاسخ سوال منو دادين من تازه پاورم عوض كردم اون بالا گفتم كه كامپيوترم مشكل پيدا كرد و پاورم عوض كردم.
گاهی اوقات اينجوری می شه.
يعنی فاصله زمانيش ممكنه قبل از بوت شدن ويندو باشه
بعضی وقتها هم قبل از بالا اومدن ويندوز
بعضی وقت ها هم وسط ايميل نوشتم اينجوری می شه.
درست نمی تونم تشخيص بدم كه مشكلش سخت افزاری يا نرم افزاری بايد منتظر كسی باشم و سی دی ويندوز بگيرم به پيشنهاد دوست عزيز عمل كنم ببينم درست می شه يا نه! _________________ تنها چهار چیز غیر قابل برگشت است:جمله خارج شده از دهان، تیر رها شده از کمان،زندگی گذشته و فرصت های از دست رفته.
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 17:35:28 موضوع مطلب:
Bernard مي نويسد:
در پاسخ به دوستي كه گفتن ايشون 3 ساعت تو تاپيك معطل اند بايد بگم كه سيستم ايشون مشكل سخت افزاري داره و تا اين مشكل بر طرف نشه امكان نصب ويندوز نيست. شايد شما مي تونيد بدون مانيتور ويندوز نصب كنيد
دوست من
خودتونو درگیر نصب ویندوز بدون مانیتور نکنین
کلا حرف من یه چیز دیگه بود
عمق مطلبو نگرفتین
به هر حال ما هستیم تا از محضر اساتیدی چون شما و دوستان دیگر بهرمند بشیم
_________________ حَـراج كرده ام ..
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 18:16:11 موضوع مطلب:
Diana مي نويسد:
Bernard مي نويسد:
اگه منظورتون منم پاسخ سوال منو دادين من تازه پاورم عوض كردم اون بالا گفتم كه كامپيوترم مشكل پيدا كرد و پاورم عوض كردم.
گاهی اوقات اينجوری می شه.
يعنی فاصله زمانيش ممكنه قبل از بوت شدن ويندو باشه
بعضی وقتها هم قبل از بالا اومدن ويندوز
بعضی وقت ها هم وسط ايميل نوشتم اينجوری می شه.
درست نمی تونم تشخيص بدم كه مشكلش سخت افزاری يا نرم افزاری بايد منتظر كسی باشم و سی دی ويندوز بگيرم به پيشنهاد دوست عزيز عمل كنم ببينم درست می شه يا نه!
قبل از رفتن تصوير مانيتور چند لحظه اي يه صفحه آبي رنگ نمياد؟ اگر اين صفحه رو مشاهده كرديد احتمال 90 درصد مشكل از رم هست. اگر از مانيتورتون مطمئنيد كه سالمه و با نصب مجدد ويندوز مشكل حل نشد دو حالت پيش مياد يا پاورتون مشكل داره( مشكل لزوما سوختن نيست بعضي پاور هاي موجود در بازار ضعيف هستند و واتي كه بر روي آن نوشته شده صحت ندارد) يا كارت گرافيك. اگر pc ديگه اي داريد مي تونيد تك تك قطعات سخت افزاري رو جايگزين كنيد تا از سلامت قطعاتتون مطمئن بشيد.
موفق باشيد
Maryam کاربر مورد تایید سایت
وضعیت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 258 امتياز: 34057 تشکر کرده: 71 تشکر شده 71 بار در 54 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 22:05:04 موضوع مطلب:
Diana مي نويسد:
می شه به منم كمك كنيد؟
اگه کارت گرافیکتون قدیمی باشه، میتونه از خازنهای گرافیک باشه.
البته به مانیتور هم میشه شک کرد.
ارسال شده در:
سه شنبه، 11 بهمن ماه ، 1390 16:48:08 موضوع مطلب:
Maryam مي نويسد:
Diana مي نويسد:
می شه به منم كمك كنيد؟
اگه کارت گرافیکتون قدیمی باشه، میتونه از خازنهای گرافیک باشه.
البته به مانیتور هم میشه شک کرد.
خب كارت گرافيكم كه از 6 سال پيش كه اين كامپيوتر خريدم عوض نكردم.
از مانيتور نيست گفتم اون بالا بازم تكرار می كنم كامپيوتر به تلوزيون خونه متصل است.
به پيشنهاد دوستمون می خوام ويندوز عوض كنم نشد به پيشنهاد بقيه عمل كنم.
در پاسخ Bernard بايد بگم نه صفحه آبی نمی شه كلاً صفحه يك باره سياه می شه اما موسيقی قطع نمی شه و ساعت خا همينجوری می مونه. _________________ تنها چهار چیز غیر قابل برگشت است:جمله خارج شده از دهان، تیر رها شده از کمان،زندگی گذشته و فرصت های از دست رفته.