architect کاربر مورد تایید سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 332 امتياز: 16811 تشکر کرده: 148 تشکر شده 58 بار در 44 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 12:12:54
موضوع مطلب:
اولا یه بار میتینگ گذاشتن تو پارک ملت
دوما تعداد کمی سر ساعت مقرر شده اومدن
سوما بعضی از دوستانمون فکر کردن دارن میرن عروسی _________________ رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود .....
zahra کاربر مورد تایید سایت وضعيت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 409 امتياز: 37105 تشکر کرده: 66 تشکر شده 64 بار در 44 پست
محل سكونت: تهران/شرق
ارسال شده در:
جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 14:52:19
موضوع مطلب:
architect مي نويسد:
سوما بعضی از دوستانمون فکر کردن دارن میرن عروسی
عزیزم شما خودتو ناراحت نکن،من نمی دونم چرا هر کی میاد در مورد قرار ملاقات و میتینگ نظر میذاره شما فکر میکنی با شماست و سریع تریپ ریاست برمیداری.
در ضمن بهتره ما یاد بگیریم که هر کسی یه فرهنگی داره و نوع پوشش و آرایش ظاهرش برمیگرده به فرهنگش و دلیلی نداره که ما دخالت کنیم و نظر بدیم چون قراره به طور مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنیم حالا تو جایگاه هم دانشگاهی،همکار ، دوست و...
شما ناراحتی با اونی که فکر میکنه اومده عروسی ارتباط برقرار نکن اون دیگه به خودش مربوطه که چطور بپوشه و چطور رفتار کنه
کاربرانی که برای این ارسال از zahra تشکر کرده اند nsi
architect کاربر مورد تایید سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 332 امتياز: 16811 تشکر کرده: 148 تشکر شده 58 بار در 44 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 15:40:41
موضوع مطلب:
zahra مي نويسد:
architect مي نويسد:
سوما بعضی از دوستانمون فکر کردن دارن میرن عروسی
عزیزم شما خودتو ناراحت نکن،من نمی دونم چرا هر کی میاد در مورد قرار ملاقات و میتینگ نظر میذاره شما فکر میکنی با شماست و سریع تریپ ریاست برمیداری.
در ضمن بهتره ما یاد بگیریم که هر کسی یه فرهنگی داره و نوع پوشش و آرایش ظاهرش برمیگرده به فرهنگش و دلیلی نداره که ما دخالت کنیم و نظر بدیم چون قراره به طور مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنیم حالا تو جایگاه هم دانشگاهی،همکار ، دوست و...
شما ناراحتی با اونی که فکر میکنه اومده عروسی ارتباط برقرار نکن اون دیگه به خودش مربوطه که چطور بپوشه و چطور رفتار کنه
تا حالا به کسی بی احترامی نکردم
تا جایی که یادمه فقط تو یه تاپیک که درباره ی میتینگ بود نظر دادم که زمانشم تابستون بود
فکر نمیکنی به کم تند حرفت رو زدی؟؟؟ _________________ رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود .....
Diana کاربر مورد تایید سایت وضعيت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 616 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 90 بار در 73 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 15:52:40
موضوع مطلب:
من نمره هارو ديدم دبپرسم می خوام بميرم حوصله ميتينگ هم ندارم
نيستم
حالا اگه قرار خودكشی دسته جمعی يا تجمع و اعتراضات دست جمعی در دانشگاه هستيد پايه ام من 100% ميآم حتی اگه موضوعش به من ربطی نداشته باشاشه.